NIEUWS VAN HOS

HOS is een samenwerking aangegaan met Courtyard Amsterdam Airport Hotel.  Het hotel is prachtig gelegen aan het Haarlemmermeerse Bos. Courtyard Amsterdam Airport Hotel is onderdeel van het Claus groep waaronder ook Papa’s Beach House, een Bowling centrum, Casino en Baracca Restaurant. “We zijn erg enthusiast en tevreden dat Courtyard Amsterdam Airport in hun tender voor HOS hebben gekozen, wij staan uiteindelijk voor kwaliteit en flexibiliteit en dat is de kern van onze organisatie”, Aldus Kariem Gaafar.


 “De opleiding van de juiste mensen zijn van belang voor zowel de hotels en onze medewerkers. Met onze nieuwe trainings centrum worden onze medewerkers volledig opgeleid met de standard operating procedure van zowel HOS & de desbetreffende hotel waar de medewerker te werk wordt gesteld.” Aldus Kariem Gaafar.


Kariem Gaafar is sinds 15 Augustus benoemd tot Chief Operations Officer.  “We hebben een duidelijke visie: Housekeeping blijft een uitdaging voor Hotels. Met onze 37 jaren ervaring in housekeeping ontzorgen wij onze klanten en onze potentiële klanten. Housekeeping zit gewoon in onze DNA.” Aldus Kariem Gaafar.